ΣΧΟΛΙΟ…όχι προδοσία γιατί θα μας βρείτε όλους στο δρόμο…

ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Αν κάνετε το λάθος να μας πείσετε ότι με τον ένα λόγο ή με τον άλλο αυτό είναι το όνομα της FYROM αλλά έχει και λίγο Μακεδονία μέσα τότε κακό του κεφαλιού σας.

Πάνω-κάτω πέρα-δώθε εμάς μας πειράζει. Εσάς δεν ξέρω αλλά και ούτε σε 10 χρόνια θα το ξεχάσουμε…

Αμέσως ξεκινάμε νέο κόμμα όλοι οι Έλληνες το αντιπροδοτικό για να προλάβουμε τα χειρότερα που θα έρθουν. Γιατί αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι Τσάμηδες της Αλβανίας μικρό το κακό  αλλά το χειρότερο λέγεται Τουρκία που θα πατήσει πια σε νησιά μας.

Τότε θα σας τουφεκίζουμε το 2018 στο Σύνταγμα και δεν θα περνάει στο μυαλό μας κανένας πολιτισμός μιας και θα έχουν βάλλει πόδια και χέρια καταστροφικά όλοι στην χώρα μας. Το θέλουν και το ψάχνουν πολλοί αυτά τα χρόνια. Ξέρετε ότι το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της περιοχής μας είναι πιο εύκολο σε μια διαλυμένη χώρα να πουληθεί – αρπαχτεί.  Τάχα για μια υποστήριξη και μια βοήθεια από τα δήθεν κράτη της Ευρωπαϊκής ζώνης αυτοί θα πλουτίζουν και εμείς για άλλη μια φορά θα βυθιζόμαστε καταστροφικά. Βλέπετε πως καταστρέφουν ένα μετά το άλλο τα κράτη. Δεν δίστασαν να βάλλουν χέρι στην Ευρώπη, δεν θα διστάσουν και τώρα.Οι αγαπημένοι σε πολλούς Ρώσοι  οι άπληστοι Αμερικάνοι που δεν πιάνουν ποτέ φιλίες θα μας πουλήσουν για πέντε δέκα αεροπλάνα σε ένα βράδυ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΤΩΡΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.