Τα καλύτερα ξενοδοχεία για τουρισμό στην Άρτα τον χειμώνα.

  1. ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ (ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ)

Tzoumerka hotel accommodationΣε υψόμετρο 1000μ. στα ορεινά Τζουμέρκα Ηπείρου, σε απόσταση 1,5χλ απο το χωριό Πράμαντα Ιωαννίνων, βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Μέσα σε ένα δάσος από έλατα και κέδρους, στους πρόποδες της βουνοκορυφής «Στρογγούλα» όπου το τοπίο μαγεύει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, η διαμονή σας θα αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

 

 

 

2. Όταν διέρχεται κανείς στο Βουλγαρέλι, ανεβαίνοντας το δρόμο απο Άρτα στην πρώτη διασταύρωση τον πληροφορεί ότι αν ακολουθήσει αυτήν την κατεύθυνση στα 200 μέτρα θα βρεθεί στο Ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ.
Πράγματι θα βρεθεί απέναντι ακριβώς από το πετρόκτιστο παραδοσιακό αρχοντικό ξενοδοχείο στην αγκαλιά του Βουλγαρελίου.

Ένα ξενοδοχείο που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 37 άτομα. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν σε 4 τρίκλινα 11 δίκλινα και 1 μονόκλινο δωμάτια.

Είναι ένα ξενοδοχείο με φανταστική θέα. Το χωριό μας είναι βουτηγμένο κυριολεκτικά στο πράσινο που ξεκουράζει σώμα και πνεύμα και χαρίζει δροσιά, διάθεση και ευχαρίστηση. Ο επισκέπτης φεύγοντας θα έχει σαν επιθυμία να ξαναεπιστρέψει στο χωριό μας και να χαρεί τις διακοπές του διαμένοντας στο ξενοδοχείο μας.   Τηλέφωνα:    2685022135 , 2685022380 , 6972343604

3. Καλώς ήλθατε στην Ροδαυγή, ένα πανέμορφο χωριό στον ορεινό όγκο των δυτικών Τζουμέρκων και συγκεκριμένα στο Ξηροβούνι.
Ένας τόπος που προσφέρεται για διακοπές, όλο το χρόνο, βασικό ορμητήριο για πολλές εκδρομές τόσο στα Τζουμέρκα, για να απολαύσετε την παρθένα ομορφιά των βουνών και των χωριών της περιοχής, όσο και τον ποταμό Άραχθο, που θα σας γοητεύσει καθ’ όλη την διάρκεια του έτους με τις διαδρομές του. Τηλ.2683071484